FAQ

Često postavljana pitanja

Vaša pitanja

Opšta

Kako Quality Austria postupa sa ličnim podacima?

Quality Austria želi naglasiti zaštitu vaših podataka i, naravno, ne prenosi podatke trećim licima. Više informacija možete pronaći u našoj Politika privatnosti.

Kako mogu da ispunim svoju obavezu izveštavanja da prijavim ozbiljne nesreće i incidente o kojima je potrebno izveštavati?

Sve kompanije koje su sertifikovane prema standardima zaštite na radu moraju prijaviti ozbiljne nesreće o kojima se izveštava, incidente i ozbiljne povrede zakonskih zahteva. Za obaveštavanje koristite obrazac slanjem na e-mail adresu. Quality Austria će proceniti dostavljene podatke i na osnovu analize rizika odlučiti o daljim aktivnostima (nije potrebna nikakva aktivnost ili dodatna provera ili oduzimanje sertifikata).

Imam pitanja o ponudi/ proizvodu. Koga mogu da pitam?

Na svakoj strani „Proizvodi“ i odgovarajućim oblastima proizvoda naći ćete i odgovorne kontakt osobe sa njihovom e-mail adresom s desne strane. Ako već imate osobu za kontakt, npr. auditor, ova osoba će Vam rado pomoći. Ako Vam je potrebna podrška, ili odgovor na pitanje koji proizvod/ usluga bi bio relevantan za Vas ili ako imate pitanja koja se tiče više sektora ili industrija, pitajte nas.

Kako se mogu pretplatiti ili odjaviti sa newsletter-a?

Za prijavu možete koristiti link Prijava na bilten na engleskom jeziku.

Ako želite da se odjavite, to možete učiniti direktno u primljenom biltenu, klikom na dugme "unsubscribe" (ispod oblasti za preuzimanje) ili poslati e-mail na Odjava.

Imam nekoliko zaposlenih kojima treba obuka. Da li takođe nudite obuke na licu mesta (in-house)?

Svi kursevi, seminari i obuke za obnovu znanja mogu se ponuditi kao interni treninzi, u Vašoj kompaniji. Pored toga, prilagođena rešenja za obuku mogu se pripremiti prema vašim potrebama i trenutnim problemima. Ako imate dodatnih pitanja, obratite se na in-house obuke.

Imam pitanja u vezi dobijene ponude i predloga ugovora i uključenih taksi za sertifikaciju, kome mogu da se obratim?
Opšta pravila poslovanja sa detaljima o taksama i pravu na korišćenje qualityaustria oznaka i znakova usaglašenosti nalaze se ovde. Za dodatna pitanja, molim Vas da kontaktirate naš centar za klijente CZK.

Ovde možete pronaći pregled naših grupa proizvoda.

Za više informacija o Quality Austria, posetite kompanijsku stranicu na engleskom jeziku.

Niste našli odgovor na Vaša pitanja?

+381 11 380 71 60