Beograd

Forum

Svake godine, početkom oktobra, Quality Austria Center d.o.o. organizuje jednodnevni Forum za svoje postojeće i potencijalne klijente, partnere, saradnike i zainteresovane stručnjake iz oblasti sistema menadžmenta. Forum okuplja predavače koji su eksperti iz različitih oblasti sistema menadžmenta - kvalitet, životna sredina, bezbednost i zdravlje na radu, energija, bezbednost informacija, bezbednost hrane i dr. Učešće na Forumu je besplatno uz prethodnu prijavu, do popune predviđenog broja mesta. 

  • Na Forumu imate prilike da podelite iskustva sa predstavnicima velikih kompanija iz zemlje i regiona
  • Najveći benefit Foruma svakako predstavlja uvid u najnovija dostignuća i poslednje verzije zahteva standarda kao i mogućnosti za usavršavanja znanja iz oblasti sistema menadžmenta ili postojećih opcija za sertifikaciju sistema

Savet: Redovno pratite novosti na našem sajtu kako ne biste propustili rokove za prijavljivanje učešća na Forumu.

Prateće manifestacije

Customer Day

Počev od 2017. godine, sa zadovoljstvom se kao prateća manifestacija na Forumu održava i Dan klijenata u okviru kojeg se prema posebnim kriterijuma bira krug najboljih kompanija sa stanovišta primene sistema menadžmenta i dodlejuju plakete i statue za doprinos razvou uspešnih integrisanih sistema menadžmenta.

Business Circle

Takođe, počev od 2017. godine, u okviru posebne sesije na godišnjem Forumu, organizuje se i Poslovni krug koji omogućava izabranim predstavnicima uspešnih kompanija da predstave svoje sisteme menadžmenta kao i nove ideje, strategije i podele svoje priče uspeha sa učesnicima foruma. U  zavisnosti od tema Foruma, organizuje se i panel diskusija sa učesnicima koji imaju mogućnost da postave pitanja i dobiju odgovore od istaknutih stručnjaka iz različitih industrija. 

Zadovoljstvo učesnika Foruma

Vaše mišljenje nam je na prvom mestu

Nakon uspešne realizacije svakog od godišnjih Foruma sa svojim pratećim manifestacijama u vidu Dana klijenata i Poslovnog kruga, uvek nam je zadovoljstvo da čujemo vaše mišljenje i dobijemo povratne informacije u vezi sa temama i predavačima. Za vas smo pripremili posebnu formu koju možete popuniti i dostaviti nam na email office(at)qualityaustria.rs.

Hvala što nam pomažete da Forum prilagodimo Vašim potrebama i interesovanjima! 

Želite još informacija?

Rado ćemo Vam pomoći!

Pišite nam!

+381 11 380 71 60